vrijdag 25 november 2022

Woordzoeker Sinterklaas

Woordzoeker Sinterklaas. Als extra bonus hier nog een leuke sinterklaas woordzoeker. De woordzoekers zijn eenvoudig te printen en online op te lossen.

Woordzoeker Sinterklaas
Woordzoeker Sinterklaas from www.computermeester.be

Groep 3, sinterklaas, spelletje, taal,. Woorden die je zo aanstreept worden ook op het lijstje afgekruist. De woordzoekers zijn onderverdeeld in 5 moeilijkheidsgraden, van 1 eenvoudig tot 5 heel moeilijk.

Met Behulp Van Deze Woordzoeker Over Sinterklaas Kunnen Kinderen Vertrouwd Raken Met Verschillende Sinterklaas Woorden En Kunnen Ze Hun Spelling Oefenen.


De woorden staan zowel horizontaal als verticaal, dus niet schuin. Groep 3, sinterklaas, spelletje, taal,. Streep de woorden weg door er met je vinger of muis overheen te vegen.

Leuke Woordzoeker Om Te Maken Met Allemaal Woorden Die Horen Bij Sinterklaas.


€1/sms verzonden/ontvangen, 5 sms’en per volledige deelname, €5 per volledige deelname. Zoek de plaatjes die bij de woorden passen en kleur ze in de passende kleur. Speel engelse sinterklaas woordzoekers op digipuzzle.net.

Enorm Bedankt Voor Dit Superleuke Materiaal !!!


Als extra bonus hier nog een leuke sinterklaas woordzoeker. Luister deze en meer sinterklaasliedjes hier:spotify: De woordzoekers zijn eenvoudig te printen en online op te lossen.

Kinderen Kunnen In Deze Woordzoeker Op Zoek Naar De Woorden Die Iets Te Maken Hebben Met Sinterklaas.


Wanneer jullie op de hoogte willen blijven van. De woordzoekers zijn onderverdeeld in 5 moeilijkheidsgraden, van 1 eenvoudig tot 5 heel moeilijk. Wiesewijs biedt inspiratie, lesmaterialen en kennis voor het (thuis)onderwijs.

De Woorden Kunnen Horizontaal, Verticaal, Of Diagonaal In Het Rooster Staan.


Woordzoeker | thema sinterklaas klik hier voor het bestand. Hiermee kun je er een uniek en persoonlijk cadeau van maken. De makkelijke puzzels zijn klein, de moeilijke groot met veel woorden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten